INTEGRITETSPOLICY

Vi på Ehn & Land vill att du som kund, samarbetspartner, leverantör och anställd skall känna dig trygg i kontakten med oss och hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi hanterar och behåller enbart uppgifter som är relevanta för vår verksamhet, i syfte att bevara en god kundservice och för att kunna kommunicera med dig.

Personuppgiftsansvarig

Ehn & Land AB, org.nr. 556140-3295, är personuppgiftsansvarig. Det innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. Vill du ha mer information om detta, kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

Personuppgifter

Exempel på personuppgifter som vi samlar in kan vara namn, adress, e-post och telefonnummer.

Ehn & Lands register

Finns du i Ehn & Lands register har du rätt att få information om vilka uppgifter som sparats och hur vi hanterar dem. Vi lämnar inte ut denna information till tredje part om inte ändamålet kräver det. Ett exempel när vi behöver lämna ut uppgifter kan vara till speditör i samband med leverans. Dina uppgifter sparas i vårt register så länge du är kund hos oss.

Säkerhet

Vi har rutiner för att dina personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt och har en uttalad policy för att skydda de personuppgifter vi håller. Vi delar inte med oss till tredje part om inte ändamålet kräver det. 

Insamling av personuppgifter

Vi tar in personuppgifter i samband med att du gör en beställning, för att kunna fullfölja vårt åtagande och leverera till dig som kund. Samma sak gäller även de kunder som ringer in sina beställningar. Vi sparar även person- och kontaktuppgifter när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, bokar en utbildning och liknande. 

Google Analytics

Vi använder analysverktyget Google Analytics i syfte att samla webbstatistik och förstå användarbeteenden, för att forma vårt innehåll på webbplatsen så bra som möjligt för dig som besökare. Du kan läsa mer om detta i vår Cookiepolicy. För mer information om hur Google hanterar data i olika annonsprodukter, gå till https://policies.google.com/technologies/partner-sites.

Utskick

Vi genomför emellanåt utskick med information om Ehn & Lands verksamhet samt aktuella erbjudanden. Om du inte vill ta del av denna information kan du avanmäla dig genom att klicka på länken längst ner i aktuellt utskick.

Foto

Fotografering kan ske under olika event arrangerade av Ehn & Land eller event/mässor arrangerade av andra där Ehn & Land deltar, i syfte att publiceras t.ex. i våra sociala medier. Vi ber alltid om ditt godkännande att vara med på bild.