SERVICE & EFTERMARKNAD

Köp en maskin av Ehn & Land och du kan vara trygg i att vi alltid finns nära om hjälp behövs. Eftermarknad är ett av våra viktigaste områden där vi alltid siktar mot att hålla yttersta toppklass. Vi vet att en lönsam affär, för både dig och oss, är en långsiktig sådan – en god relation som börjar med att hitta den bästa lösningen för just dig, för att sedan fortsätta i trygg service och rådgivning under lång tid framöver.

Vårt serviceteam är ett av landets främsta. Hela gänget har gedigen yrkeserfarenhet och ett stort intresse för teknik och den senaste utvecklingen. För att kunna erbjuda högsta servicenivå uppdaterar vi ständigt våra kunskaper, främst genom specialutbildningar hos våra leverantörer. Var och en i teamet behärskar samtliga arbetsområden – alltifrån nyinstallationer, förebyggande underhåll och akutservice till utbildning och maskinrenoveringar. De sistnämnda görs antingen på plats hos dig som kund eller i vår maskinhall i Jönköping. Det kan vara både hel- och delrenoveringar, i första hand på våra egna produkter men ibland även på andra fabrikat.

Vill du säkra upp maximalt för en så trygg och problemfri produktion som möjligt? Då är ett serviceavtal med Ehn & Land en smart idé.

SUPPORT

Frågor om service och support?
Kontakta vår serviceavdelning.

RING

MEJLA

RESERVDELAR

Vill du beställa reservdelar, tillbehör och verktyg? Kontakta vår orderavdelning.

RING MEJLA