SLIPNING

Dagens maskiner inom slipning blir alltmer avancerade med snabb utveckling av mjukvaran. Med vår långa erfarenhet och ett brett maskinprogram från en rad skarpa leverantörer blir vi en pålitlig partner i din process, där exakthet, hög kvalitet och flexibilitet är ett måste. För mer information, kontakta Thomas Henkel.

slipning bild

PRODUKTER SLIPNING

Tyska A.HAAS Multigrind-maskiner klarar många olika applikationer, med unik precision och processäkerhet. Högeffektiva maskiner där komplexa processer kan köras i en samma uppspänning, med automatisk bearbetning och individuell konfiguration.

SE MER FRÅN A.HAAS

Japanska WAIDA har tillverkat verktygsslipmaskiner med fokus på hög precision, stabilitet och kvalitet
i över 80 år. Idag ligger huvudfokus på maskiner för vändskärstillverkning, t.ex. periferislipning av vändskär för komplexa geometrier.

SE MER FRÅN WAIDA

Lizzini tillverkar rundslipmaskiner för ytter- och innerslipning och är kända för sin innovationkraft, höga teknologi och produkt- anpassade lösningar. Över 600 internationella industriföretag använder redan Lizzinis maskiner i sin produktion. Nu finns de i Sverige!

SE MER FRÅN LIZZINI

Kirner har ett starkt maskinprogram som ger perfekt geometri på slipskivorna, med inskärpning på skivnavet. En modern utrustning med digital kamera som kan exportera DXF-filer så att profilen syns på skärmen. Det tiltbara skärphuvudet gör det möjligt att skärpa in ett helt skivpaket på samma gång. 

SE MER FRÅN KIRNER

Tyska GDS är ledande tillverkare av hållande verktyg för slipning i industrin och lägger stor vikt vid produktutveckling och optimering av olika produktionsprocesser. Deras chuckar, slipskivenav och adaptrar till slipmaskiner arbetar med högsta noggrannhet och precision.

SE MER FRÅN GDS

Italienska Cafro har tillverkat diamant- och bornitridslipskivor för precisionsmekanik i generationer. Deras expertis täcker alltifrån design och maskinproduktion till råvaruforskning, innovativa applikationer och optimering av verktygsanvändning.

SE MER FRÅN MIRKA CAFRO