SLIPAKADEMIN

Slipakademin är en effektiv 2-dagarsutbildning i precisionsslipning. Upplägget är pedagogiskt och inspirerande, där teori blandas med genomgångar vid maskinerna. Den ger en bra grund att stå på för alla som på något sätt är involverade i slipprocessen – ingenjörer, beredare, operatörer och programmerare.

Våra utbildningsledare har många års erfarenhet inom precisionsslipning och som utbildare. De vet vilka utmaningar man ofta ställs inför, men också hur mycket företaget kan tjäna på att ha god kunskap om olika typer av slipning. Inte minst ger det en fördel gentemot konkurrenter, då liknande hands-on-kunskaper är ovanligt att ha i branschen idag.

Slipakademin hålls för grupper om 8–12 personer i våra lokaler och showroom i Jönköping. Är ni fler? Då kan vi ordna en anpassad utbildning på plats hos dig.

KONTAKTA THOMAS

Kunskapen och insikten vi skaffat oss efter Slipakademien hos Ehn & Land har lyft våra medarbetare till nya nivåer och levererar resultat i vår verksamhet. Vi kommer nyttja den vid fler tillfällen.

David Kvarnstrand,
VD/CEO Kvarnstrands Verktyg AB

SVARVAKADEMIN

Svarvakademin fokuserar i första hand på längdsvarvning, en lite okänd form av svarvning som kan effektivisera många produktionsprocesser avsevärt. Denna 2-dagarsutbildning är ett snabbt sätt att lyfta och spetsa kompetensen hos företagets operatörer och passar såväl nybörjare som erfarna inom området.   

Våra utbildningsledare har mångårig erfarenhet av olika typer av svarvning. Genom att hålla utbildningen i våra lokaler i Jönköping kan teori blandas med visning av faktiska maskiner i vårt showroom. Pedagogiskt och tydligt. 

Svarvakademin hålls för grupper om 8–12 personer, på olika nivåer utifrån deltagarnas förkunskaper. Är ni fler eller har specifika önskemål? Då kan vi ordna en anpassad utbildning för just ditt företag. 

ANMÄL INTRESSE

Målsättningen för oss är att höja kunskapsnivån. Vi kommer att låta samtliga våra operatörer gå utbildningen.

Anders Krantz,
produktionstekniker Husqvarna AB

SKRÄDDARSY DIN EGEN UTBILDNING

Har du särskilda önskemål om utbildning på en viss nivå, i en specifik maskin eller process? Då kan vi anpassa utbildningen helt efter dina behov. Våra utbildningsledare har stor kunskap och många års praktisk erfarenhet inom slipning och svarvning. De ger dig muskler för att lyfta företaget vidare och bredda ditt erbjudande mot kund.

Skicka oss en kort beskrivning av vad ni vill bli bättre på, antal personer och ev. andra önskemål. Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!

BEGÄR OFFERT